Гімназія №17 м. Дрогобича

Свято спортивної слави

           Черговий навчальний рік підходить до свого логічного завершення. Наступає та мить, коли ми починаємо аналізувати пройдений навчальний рік, підбивати його підсумки. Хтось може сказати, що цей рік був не наповнений багатьма подіями, а для когось він став насиченим. Тим не менше, кожен з нас отримав певний життєвий досвід. Цей рік для нашого закладу був доволі визначним, адже він подарував гімназії багато нагород.
Відтак, 18.04.2024р. у актовій залі зібралась велика дружня гімназійна родина на церемонію нагородження найкращих спортсменів, які у цьому навчальному році прославили нашу гімназію та принесли нам не одну перемогу.
Узявши участь у змаганнях шкільних спортивних ліг Дрогобицької територіальної громади, наші спортсмени поповнили «скарбницю» здобутків гімназії:
– На змаганнях з волейболу серед хлопців, учнів 9-11 класів посіли ІІ почесне місце;
– У ІІ етапі змагань шкільних спортивних ліг з волейболу серед учнів 9-11 класів, завдяки гарно обраній стратегії на гру, наші волейболістки вирвали перемогу, почесне І місце;
-У фінальному етапі змагань з волейболу серед учнів 9-11 класів наші дівчата у напруженій боротьбі вибороли ІІІ місце.
-У змаганнях з пляжного волейболу серед учнів загальної середньої освіти Дрогобицької територіальної громади, наші хлопці посіли ІІІ місце.
– У змаганнях з пляжного волейболу серед дівчат, наша команда зайняла ІІ місце.
– У ІІ етапі шкільних спортивних ліг з баскетболу серед учнів 6-7 класів наша команда посіла почесне ІІІ місце.
– У ІІ етапі шкільних спортивних ліг з баскетболу серед учнів 8-9 класів наші хлопці з честю вибороли І місце.
Також наші учні взяли участь у проєкті “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”, основна мета якого є залучення школярів до фізичного розвитку, формування лідерських якостей, можливості самовиразитися та налагодити соціальні контакти школярів.
У ІІ (Територіальному) етапі проекту «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» у змаганнях з баскетболу наші команди як серед хлопців, так і серед дівчат вибороли ІІ місце.
Не залишився без нагород і тренерсько-викладацький склад нашої гімназії. Учителі фізичного виховання Лаврик С.С. та Твердовський П.Р. отримали подяки від директора гімназії Гевка Ярослава Йосифовича.
Успіх навчального закладу складають і його випускники, які мають щастя жити і працювати для свого народу, здобувати перемоги на славу Україні. Вони є гордістю не лише школи, а й всієї країни. На вечорі спортивної слави також було згадано і випускників нашої гімназії, які досягли вагомих результатів у різних видах спорту, зокрема:
Зварич Михайло Миколайович: майстер міжнародного класу, чемпіон України, володар кубка України, бронзовий призер чемпіонату Європи.
Грицай Андрій: чемпіон першості України з баскетболу, член збірної юнацької команди України.
Фоменко Борис: чемпіон України з настільного тенісу, майстер спорту з настільного тенісу.
Франко Микола: чемпіон України з велоспорту.
Войтович Олег: суддя міжнародного класу з карате (загинув у російсько-українській війні).
Саламін Остап: багаторазовий чемпіон України з кік-боксингу, майстер спорту.
Городиська Оксана: чемпіон Європи з кік-боксингу.
Мартин Руслан: чемпіон Європи з тхеквондо.
Городиська Наталія: срібна призерка чемпіонату світу, майстер спорту з кік-боксингу, рукопашному бою.
Кіндратів Роман: майстер спорту з футзалу.
Спортивні перемоги – це не лише хвилини слави. Це важка щоденна праця спортсмена та його наставника. Це наполегливість, біль, моральна витривалість. Це вміння йти до мети, попри все.
Пишаємось вами, наші спортсмени та тренери! Ваші високі досягнення прославляють нашу гімназію та доводять, що українці сильні й непереможні. Дякуємо, що не зупиняєтесь, і знову й знову тішите здобутками. Нехай осяє священний вогонь Прометея нездоланне прагнення вами досягти високої мети! Бажаємо Вам грандіозних звершень у новому сезоні!

Контакти

Гімназія № 17 м. Дрогобича
вул. Самбірська 70, 82 111
тел.: (+380) 3244 13432
drogobych_vo.school17@ukr.net 

Під егідою:

Скопіювати посилання