Гімназія №17 м. Дрогобича

День Інтернету

       4 квітня світова спільнота відзначає Міжнародний день Інтернету. Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного Інтернет простору для наймолодших користувачів. Учнями 9-А класу була проведена інформаційна хвилинка ” Безпека в Інтернеті” для молодших гімназистів 2-4 класів. Діти дізналися про безпечне користування Інтернетом, про Інтернет-культуру, пригадали правила Інтернет спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами.

Для учнів 6-9 класів проводилися відео-уроки, інформаційні бесіди, онлайн-квести на тему: «Інтернет – користь чи прихована небезпека» з метою ознайомлення учнів з правилами поведінки в Інтернеті. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків.
Проведені заходи дозволяють зробити акцент на позитивному використанні технологій, сприяння та створення найбільш безпечного і кращого Інтернету.
           

Контакти

Гімназія № 17 м. Дрогобича
вул. Самбірська 70, 82 111
тел.: (+380) 3244 13432
drogobych_vo.school17@ukr.net 

Під егідою:

Скопіювати посилання