Гімназія №17 м. Дрогобича

Прощавай, початкова школо

   Учні 4-х класів попрощались з початковою школою Гімназія № 17 Дрогобицької міської ради Львівської області.
Ми, щиро дякуємо, нашій дорогій Ганна Шакалець за любов до наших дітей, за те, що вчили їх бути добрими, чесними,гідними дітьми своєї Батьківщини💙💛
Дякуємо Богу, що змогли навчатись.
Дякуємо нашим славним ЗСУ, що навчались рідною мовою у вільній Україні! З вірою у ПЕРЕМОГУ крокуємо у 5 клас💙💛
Дякуємо щиро нашій першій вчительці – Ронік Д.В. за те, що навчали, виховували, підтримували наших дітей💖 За незабутні і щирі емоції, які кожен з нас отримав від чудового свята 🎉
💙Прощай Початкова школа і привіт нова, ще невідома Середня школа 💛
Ось і прийшов цей день для учнів 4-В класу Гімназія № 17 Дрогобицької міської ради Львівської області та Галини Йосипівни Нечистяк.
26 травня 2023 року для них відбулося свято прощання з початковою школою. Це перехід на нову сходинку в їхньому дитячому житті, а отже, дуже важлива визначна подія.
Нехай візьмуть із цих перших своїх чотирьох років навчання в гімназії все найдорожче, найцінніше, найдобріше і пронесуть через усе своє шкільне життя.
Нехай завжди пам’ятають всі настанови своєї першої вчительки виростають добрими, розумними, працьовитими, здоровими, вихованими та щасливими.
Нехай стежини, по яких підуть четвертокласники до нових знань в середній школі будуть осяяні яскравим світлом перемог. Бажаємо їм успіхів в подальшому навчанні.

Контакти

Гімназія № 17 м. Дрогобича
вул. Самбірська 70, 82 111
тел.: (+380) 3244 13432
drogobych_vo.school17@ukr.net 

Під егідою:

Скопіювати посилання