Гімназія №17 м. Дрогобича

«Дрогобич – місто Магдебурзького права»

Саме під такою назвою, з нагоди Дня міста, відбулася 23 вересня 2022 року гра-квест  серед учнів загальноосвітніх закладів Дрогобича.

Команда юних істориків 8-А класу гімназії № 17 виборола ІІІ місце та нагороджена Дипломом відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.

Готувались учні до конкурсу завзято: сперечались у виборі назви команди, підбирали музичний супровід до гасла, вивчали історичні джерела, екскурсували  рідними вулицями і пізнавали нові цікаві факти з історії міста.

Учням сподобалась організація квесту: екскурсія в історичному відділенні музею «Дрогобиччина»; з юнацьким захопленням  знаходили локації і вирішували конкурсні завдання. Успішне завершення квесту – нагородження та призи.  Несподіванкою від організаторів  були  сертифікати на піцу та на підйом на ратушу для учасників гри. Маленькі серця схвильовано билися, в очах – глибокий зміст. Бажання вчитися,  знати історію рідного краю – ось основний результат гри-квесту!

Ця подія буде доброю згадкою у пам’яті команди 8-А класу гімназії № 17 та їх керівника, вчителя історії  Тетяни  Степанчук.

Контакти

Гімназія № 17 м. Дрогобича
вул. Самбірська 70, 82 111
тел.: (+380) 3244 13432
drogobych_vo.school17@ukr.net 

Під егідою:

Скопіювати посилання